Het mobiliteitsbudget in alle eenvoud

Of u nu werknemer of werkgever bent, elke dag krijgt u te maken met de mobiliteitsproblemen in België. Dit fenomeen blijft niet zonder gevolgen. Het heeft een ecologische en economische, maar ook en vooral een psychologische impact.
Om de productiviteit te verhogen, stress te verminderen en beter in te spelen op de individuele behoeften van zowel werknemers als werkgevers, stellen we u vanaf vandaag Mobility Edenred voor.

Dat is de alternatieve mobiliteitsoplossing van Edenred in het kader van de nieuwe wet over het mobiliteitsbudget. Eén enkele kaart voor mobiliteit à la carte!

Hoe werkt het?

De werkgever bezorgt zijn werknemer een prepaid kaart voor zijn mobiliteitskosten.

De werkgever bezorgt zijn werknemer een prepaid kaart voor zijn mobiliteitskosten.

De werknemer laat zijn bedrijfswagen aan de kant en gebruikt zijn prepaid kaart <strong>in alle vrijheid in een uitgebreid netwerk</strong> (openbaar vervoer, fietsen, autodelen, taxi ...) om zich te verplaatsen zoals hem dat het beste uitkomt.

De werknemer laat zijn bedrijfswagen aan de kant en gebruikt zijn prepaid kaart in alle vrijheid in een uitgebreid netwerk (openbaar vervoer, fietsen, autodelen, taxi ...) om zich te verplaatsen zoals hem dat het beste uitkomt.

Gebruikt de werknemer niet zijn volledige budget, dan krijgt hij <strong>het resterende saldo</strong> aan het einde van het jaar rechtstreeks contant uitbetaald met een belasting van 38,07 %.

Gebruikt de werknemer niet zijn volledige budget, dan krijgt hij het resterende saldo aan het einde van het jaar rechtstreeks contant uitbetaald met een belasting van 38,07 %.

Concreet

Concreet: ruilt een werknemer zijn <strong>Golf 7 diesel uit 2017</strong> in? Dan krijgt hij een jaarlijks mobiliteitsbudget van 6864 euro. Concreet: ruilt een werknemer zijn <strong>Golf 7 diesel uit 2017</strong> in? Dan krijgt hij een jaarlijks mobiliteitsbudget van 6864 euro.

* bedrag louter illustratief