Actualité

Alles wat je moet weten over Edenred Sport & Cultuur

Geef je vrije tijd een boost met Edenred Sport & Cultuur

Je hebt een speciaal budget van je werkgever gekregen waarmee je eenunieke ervaring kan beleven. Ideaal om je batterijen weer op te laden!

De sport- & cultuurcheques worden rechtstreeks op je Edenred-kaart geladen. Je kan ze gebruiken om een sportles, een cinematicket of kaartjes voor een pretpark te kopen, maar ook om een tennisveld te boeken, naar een optreden of festival te gaan, voor een goed boek en nog veel meer!

Want jij verdient een momentje voor jezelf.😉

Waar kan je Edenred Sport & Cultuur gebruiken?

Via de zoekmachine in de MyEdenred Belgium-app kan je zien welke van onze partners onze vrijetijdscheques aanvaarden. Ideaal om nieuwe activiteiten uit te proberen en je vrije tijd optimaal te benutten.

Of je nu houdt van sport, theater, muziek of lezen – bij onze partners vind je ongetwijfeld iets dat jou aanspreekt.

Een greep uit het aanbod van Edenred Sport & Cultuur:

  • Sportclubs
  • Tickets voor musea of tentoonstellingen
  • Bioscooptickets
  • Vakantiekampen voor de kinderen
  • Dierentuinen
  • Boeken en strips
  • Tickets voor concerten, festivals, opera’s of andere evenementen

Je saldo controleren, zoeken welke etablissementen Edenred Sport & Cultuur aanvaarden en nog veel meer kan via de app MyEdenred Belgium. Nog niet gedownload? Bezoek snel de app store of surf naar www.myedenred.be.

 

Zij aanvaarden Edenred Sport & Cultuur

Omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden, ontdek hieronder enkele logo’s van etablissementen die jouw Edenred sport- en cultuurcheques aanvaarden. Vind de volledige lijst in je MyEdenred Belgium applicatie.

Edenred Sport & Cultuur in de praktijk

1. Je ontvangt een e-mail met het bedrag aan Edenred Sport & Cultuur dat op je Edenred-kaart werd geladen, en de geldigheidsdatum (15 maanden).

2. De cheques worden rechtstreeks op je Edenred-kaart geladen, samen met onze andere oplossingen, zoals Edenred Maaltijd, Edenred Eco en Edenred Geschenk, als je die hebt. Zo heb je ze altijd op zak.

3. Je kan je saldo en transactiegeschiedenis raadplegen in de MyEdenred-app (Heb je die nog niet? Zeker downloaden!) of in je account op www.myedenred.be.

4. Via de MyEdenred-app kan je controleren welke zaken in jouw buurt Edenred Sport & Cultuur aanvaarden.

Hoe gebruik je de cheques van Edenred Sport & Cultuur?

1. Ga naar een handelszaak in ons netwerk (gebruik de zoekmachine in de MyEdenred-app).

2. Laat de handelaar weten dat je wilt betalen met je cheques van Edenred Sport & Cultuur.

3. Houd je kaart of smartphone tegen de betaalterminal – en klaar is Kees! Het enige wat jij nu nog hoeft te doen, is genieten van je ervaring!

 

Heb je een vraag? Stel ze via de MyEdenred-app of onze helpdesk.