Actualité

Alles wat je moet weten over Edenred Geschenk

Edenred Geschenk cadeaucheques ontvangen op Edenred-kaart

Als beloning voor je werk en je inspanningen heb je van je werkgever universele cadeaucheques Edenred Geschenk gekregen. Het ideale cadeau, dat bovendien rechtstreeks op je Edenred-kaart wordt geladen. Kan het nog makkelijker?

Ken je dat gevoel, wanneer je een cadeau krijgt waar je niet echt op zat te wachten? Met Edenred Geschenk kies je altijd een cadeau dat je écht gelukkig maakt!

En aangezien je cadeaucheques op je Edenred-kaart of smartphone  staan, heb je ze altijd op zak. Zo sta je nooit meer voor een verrassing bij de kassa.

Je saldo controleren, zoeken welke winkels de Edenred-cadeaucheques aanvaarden en nog veel meer kan via de app MyEdenred Belgium. Nog niet gedownload? Bezoek snel de app store, of surf naar www.myedenred.be.


Waar kan je Edenred Geschenk gebruiken?

Met Edenred Geschenk kan je jezelf verwennen in meer dan 10.000 winkels en webshops  in België!

Doe jezelf iets cadeau dat wél op je verlanglijstje staat: parfum, speelgoed, elektrische apparaten, reizen, huishoudelijke artikelen, sportmateriaal …

Ontdek alle winkels en webshops waar je je cadeaucheques kunt gebruiken in de MyEdenred-app of in je MyEdenred online account.

Logos van shops die Edenred Geschenk cadeaucheques aanvaarden

Doe je aankopen online in de Edenred eShop

Je kan ook iets uitzoeken in onze Edenred eShop, de onlinewinkel die volledig in het teken staat van Edenred Geschenk. Kies een leuk cadeau uit onze uitgebreide catalogus en betaal je aankoop met Edenred Geschenk. De Edenred eShop is eenvoudig en handig – shopplezier gegarandeerd dus!

Edenred Geschenk in de praktijk

1. Je ontvangt een e-mail met het bedrag aan Edenred Geschenk dat op je Edenred-kaart werd geladen, en de geldigheidsdatum (1 jaar).

2. De cadeaucheques worden rechtstreeks op je Edenred-kaart geladen, samen met onze andere oplossingen, zoals Edenred Maaltijd, Edenred Eco en Edenred Sport & Cultuur, als je die hebt. Zo heb je ze altijd op zak.

3. Je kan je saldo en transactiegeschiedenis raadplegen in de MyEdenred-app (Heb je die nog niet? Zeker downloaden!) of in je account op www.myedenred.be.

4. Via de MyEdenred-app kan je controleren welke winkels in jouw buurt en webshops Edenred Geschenk aanvaarden.

Hoe gebruik je de cadeaucheques van Edenred Geschenk?

1. Ga naar een winkel of webshop in ons netwerk (gebruik de zoekmachine in de MyEdenred-app) of surf naar onze eShop.

2. Laat de handelaar bij de betaling weten dat je wilt betalen met Edenred Geschenk.

3. Houd je kaart of smartphone tegen de betaalterminal of voer je kaartnummer in op de website – en klaar is Kees! Het enige wat jij nu nog hoeft te doen, is genieten van je cadeau!

 

Heb je een vraag? Stel ze via de MyEdenred-app of onze helpdesk.