Actualité

Betaal mobiel met Edenred

Je hebt het vast al eens meegemaakt: je bent je portefeuille thuis of op kantoor vergeten. Wat als je dan opeens zin krijgt in een lekker verfrissend drankje of een heerlijk gebakje ziet in de etalage bij de bakker ? In die en vele andere gevallen zijn we heel blij dat we onze Edenred-kaart ook via onze smartphone kunnen gebruiken.

Hier lees je hoe deze innovatieve betaaloplossing je leven gemakkelijker maakt!

Ontdek de voordelen van mobiel betalen met Edenred

Laten we een alledaags voorbeeld nemen. Je wilt je Edenred-kaart meegeven naar school, zodat je kind een broodje kan kopen bij de bakker om de hoek met Edenred Maaltijd? Geen enkel probleem! Als je de kaart toevallig ook zelf nodig hebt, gebruik je eenvoudigweg de digitale versie in de wallet van je telefoon. 😉

Nog een voorbeeld? Je staat aan de kassa van je favoriete kruidenierszaak en bent eerder al bij de bakker en de groenteboer geweest. Je bent dus zwaar geladen! Het is dan niet nodig om in je handtas te beginnen zoeken naar je Edenred-kaart. Breng je smartphone gewoon vlak bij de betaalterminal. Een trilling, een bevestiging en klaar is Kees met Edenred Maaltijd. Zonder gedoe, zonder stress.

Het tijdperk van mobiel betalen met Edenred

Wij vinden het belangrijk om voortdurend te blijven innoveren, zodat jij jouw extralegale voordelen (Edenred Maaltijd, Edenred Eco, Edenred Sport & Cultuur en Edenred Geschenk) nog sneller en veiliger kunt gebruiken. Als gebruiker van de Edenred-kaart kun je jouw kaart nu bijvoorbeeld meteen herladen via je smartphone. Hoe? Heel eenvoudig! We leggen je alles uit in onze helpdesk.

De kracht van digitalisering en mobiel betalen

Mobiel betalen biedt je de vrijheid om je fysieke Edenred-kaart thuis te laten en alleen met je smartphone op pad te gaan. Van gemoedsrust gesproken! Waar wacht je nog op? Doe mee aan de mobiele betaalrevolutie met Edenred en ontdek een volledig nieuwe manier om je restaurantbezoek te betalen of om lokaal te winkelen.