Actualité

De exclusieve premie voor meer koopkracht

De exclusieve premie voor meer koopkracht

Help uw medewerkers de inflatie het hoofd te bieden

Wilt u uw medewerkers een échte bonus geven? Schenk ze een ‘koopkrachtpremie’! Dat is een unieke manier voor bedrijven met (zeer) goede resultaten om hun medewerkers wat meer loon te geven.

De premie wordt in de vorm van een consumptiecheque rechtstreeks op de Edenred-kaart van uw medewerkers gezet. Supereenvoudig!

Bovendien is de premie fiscaal zeer voordelig: 100% aftrekbaar en belastingvrij (exclusief de werkgeversbijdrage van 16,5%). Dat is dus goedkoper dan loon!

Bestel uw premies bij Edenred en profiteer van het grootste gebruiksnetwerk.

Alles over de premie

De premies zijn beschikbaar vanaf 01/06/2023 tot en met 31/12/2023 voor bedienden en arbeiders in de privésector en overheidsdiensten, en de geldigheidsduur loopt tot eind 2024.

De toekenning van deze steun van maximaal € 750 is niet verplicht (afgezien van sectorale overeenkomsten) en is niet-recurrent (eenmalig).

Deze premie is beschikbaar voor alle ondernemingen die goed gepresteerd hebben, zonder toekenningscriteria, en mag niet op individuele basis worden toegekend. De premie moet worden toegekend aan alle werknemers van een bedrijf of aan een duidelijke en objectief vastgestelde categorie.

De beste kaart op de markt, en waarom is dat?

Profiteer van een modernere en technologische kaart, voorzien van de Mastercard-technologie. Daardoor wordt de kaart aanvaard in veel meer handelszaken.

Een duurzame voetafdruk

De Edenred-kaart bestaat voor 85% uit gerecycleerd pvc, een primeur op de markt!

Kies voor eenvoudigheid

Geen administratieve rompslomp: de cheques worden gewoon op de Edenred-kaart van uw medewerkers gezet, die ze altijd op zak hebben!

Geniet van een kwaliteitsondersteuning

Wij informeren uw medewerkers over hun nieuwe voordeel. Zelf hoeft u niets te doen.

Het grootste netwerk in België

De Edenred-kaart wordt aanvaard in ruim 40.000 handelszaken, overal in België!

De koopkrachtpremie is bruikbaar in het hele netwerk van Ticket Restaurant + Ticket EcoCheque.

NIEUW: ook online te gebruiken, in Belgische webshops.

Bestellen