Actualité

Edenred neemt Reward Gateway over

Edenred breidt zijn aanbod uit met de overname van Reward Gateway, een toonaangevend platform voor werknemersbetrokkenheid

In mei 2023 kondigde Edenred de volledige overname van Reward Gateway aan, een toonaangevend platform voor werknemersbetrokkenheid met een sterke positie in het Verenigd Koninkrijk en Australië en activiteiten in de Verenigde Staten.

Reward Gateway biedt een totaalpakket van modules die het mogelijk maakt voor de hr-afdelingen om naar wens allerlei betrokkenheidstools voor hun medewerkers te combineren.

 

Factoren die het verschil maken

Na de coronacrisis staken enkele structurele trends de kop op, zoals het versnelde gebruik van telewerken en de strijd om talenten. Die trends benadrukten ook het belang van betrokken werknemers, waardoor hr-managers meer zijn gaan vertrouwen op factoren die het verschil maken. Denk maar aan voordelen voor werknemers en betrokkenheidsoplossingen. Bovendien is er door de toenemende bekommernis om de koopkracht steeds meer aandacht voor tools die werknemers toegang geven tot bijzondere kortingen.

 

Eerste module gelanceerd in België

België is een van de allereerste landen waar de Edenred Group het nieuwe platform Edenred Engagement lanceert en ter beschikking stelt aan zijn klanten. Vanaf vandaag is Edenred Voordelenbeschikbaar, de allereerste module van het platform. Bovendien krijgt Edenred Engagement er binnenkort nog een aantal modules bij.

Edenred Voordelen (voorheen Ekivita Edenred) is ons paradepaardje met meer dan 650 kortingen en dé topper in zijn categorie.

 

Bent u benieuwd naar Edenred Engagement? Wilt u een prijsofferte ontvangen? Laat het weten aan ons commerciële team via het contactformulier. Het is gratis en vrijblijvend!

 

Graag meer weten over de voordelen voor bedrijven en werknemers en over toekomstige ontwikkelingen? Lees ons artikel over de lancering van ons nieuwe platform Edenred Engagement.