Actualité

Nieuwe Edenred-campagne: vier elke dag het leven!

De laatste tijd heb je misschien enkele felrode berichten op de sociale media zien voorbijkomen. Die posts maken deel uit van een dynamische digitale campagne die mensen aanmoedigt om elke dag het leven te vieren. En we nodigen je van harte uit om ook mee te doen. Like, deel en reageer zoveel je wilt. 😊

GELUKZALIGE MOMENTEN 

Bij Edenred vergelijken we het gebruik van onze oplossingen met de vreugde die je zou ervaren wanneer je elke dag €5 in een oud paar jeans zou vinden, of met de vrijgevigheid van oma die erop staat de rekening van het restaurantbezoekje te betalen. Het zijn net die momenten van eenvoudig geluk die we via onze diensten voor jouw klanten willen recreëren. 

Gegeven om uit te geven

 

JOUW ONMISBARE ROL IN DIT AVONTUUR 

Omdat jij als partner de Edenred-kaart voor een of meerdere extralegale voordelen aanvaardt in je (online) handelszaak, speel ook jij een cruciale rol hierin. Jij helpt je klanten namelijk hun koopkracht ten volle te benutten. Bij jou kunnen ze terecht voor gezonde voeding (maaltijdcheques), verantwoorde aankopen voor het huishouden (ecocheques), leuke cadeautjes (cadeaucheques) of zelfs unieke culturele of sportieve activiteiten (Sport & Cultuurcheques). En dat allemaal in ons mooie landje.

We willen je dan ook bedanken voor jouw bijdrage aan die mooie momenten van dagelijks geluk. Jouw medewerking is onmisbaar om bij elke aankoop een glimlacht op het gezicht van de Edenred-gebruikers te toveren.

LAAT DEZE CAMPAGNE IN JOUW VOORDEEL SPELEN 

Ben je benieuwd hoe deze campagne ook jouw zaak vooruithelpt? Download onze exclusieve promotiepakketten en laat je klanten weten dat je de Edenred-kaart aanvaardt.

Je kunt ook een nieuwe welkomstkit bestellen, met daarin raamstickers voor je etalage en stickers voor op je kassa’s en terminals.

Want hoe meer je Edenred in de kijker zet, hoe meer kaarthouders hun extralegale voordelen bij jou zullen uitgeven. En dat voel je snel aan je omzet!

Laten we samen elke dag het leven vieren, met Edenred.