Actualité

Edenred lanceert: gegeven om uit te geven.

Edenred lanceert: gegeven om uit te geven.

Een boost voor je koopkracht, zoals oma dat is voor je glimlach.

 

Vanaf heden stellen we jullie met veel trots onze nieuwe marketingcampagne voor: Edenred, gegeven om uit te geven. Een campagne waar we de link leggen met twee erg herkenbare situaties voor eenieder van onze klanten, die elk op hun beurt voor een heerlijk, gelukzalig gevoel zorgen. Want dankzij de extralegale voordelen van Edenred, boost jouw werkgever je koopkracht – en zo ook de glimlach op jouw gezicht – in een mum van tijd.

 

Stel je maar eens voor: je vindt een paar jeans die je al weken – of zelfs maanden – niet meer aangehad hebt. Het beste wat je dan kan overkomen? Dat je nog wat geld vindt in de broekzakken, natuurlijk. En dat gevoel is wat Edenred voor elk van haar klanten wil zijn. De meer dan welgekomen én welverdiende bonus waarmee jouw koopkracht nog een extra duwtje in de rug krijgt. Zij het via maaltijdcheques, ecocheques of consumptiecheques : Edenred stuwt jouw koopkracht vooruit.

 

Met Edenred zorgt jouw werkgever ervoor dat je ieder jaar tot wel meer dan 1700 euro netto extra krijgt – enkel al aan maaltijdcheques. Een stevig bedrag om jou te voorzien van lekkere, gezonde voeding waaruit je voldoende energie haalt om je werkdag verder te zetten. Daarnaast kan je werkgever ook nog kiezen om je ecocheques of andere Edenred-oplossing aan te bieden.

 

Het krijgen van Edenred-oplossingen is eigenlijk zoals met je oma op restaurant gaan: wanneer het tijd is om de rekening te vragen, neemt zij de touwtjes in handen. Jij hoeft je nergens druk om te maken, gewoon lekker achterover leunen en gelukzalig genieten.

 

Bij Edenred gaan we dan ook tot het uiterste om deze campagne te pushen en zo nóg meer werknemers te verblijden met onze oplossingen. Zoals onze missie eerder al heel duidelijk maakte: ‘Enrich connections. For good.’ Maar wat bedoelen we dan juist met die missie?

 

  • “Enrich connections” weerspiegelt de expertise van Edenred om elke transactie om te zetten in een verbeterde ervaring. In een slimme, veilige en efficiënte verbinding. Naast betalingen beantwoordt elke transactie, elke verbinding, aan specifieke behoeften om het welzijn en de koopkracht van werknemers te verbeteren, bedrijven aantrekkelijker en efficiënter te maken en de lokale handels te vitaliseren. Zoals een lief omaatje doet voor haar kleinkinderen, dus.

 

  • “For good” is een boodschap van vooruitgang en de mogelijkheid van een betere toekomst. De oplossingen van Edenred hebben een positieve impact op de gezondheid en het welzijn. Ze ondersteunen de lokale economie, beschermen kwetsbare gemeenschappen en beschermen het milieu. “For good” is ook een belofte: in een wereld waar veel verbindingen vluchtig zijn, streeft Edenred naar het vormen van solide, duurzame banden – betekenisvolle, op vertrouwen gebaseerde verbindingen.

 

Gegeven om uit te geven, gegeven om jou te steunen, om jouw koopkracht nog wat omhoog te stuwen. Gegeven om – net als die €5 euro in jouw broekzak, of net als je oma – een glimlach op jouw gezicht te toveren.

 

Ben jij werkgever en wil je een glimlach toveren op het gezicht van jouw werknemers? Bestel dan gauw Edenred-oplossingen en boost zowel hun koopkracht als hun geluk in een mum van tijd.

Bestel hier