Actualité

Motiveer uw werknemers met Edenred Engagement

Groot nieuws in de wereld van voordelen voor werknemers! Edenred lanceert Edenred Engagement, een gloednieuw intern platform voor bedrijven.

 

Met Edenred Engagement helpen we u om uw werknemers te verenigen en om uw band met hen te versterken.

Edenred Engagement combineert de expertise van Edenred met de technologie van Reward Gateway, een toonaangevende speler op het vlak van personeelsbehoud. Vorig jaar heeft onze groep deze onderneming overgenomen.

Vanaf vandaag is Edenred Voordelenbeschikbaar, de allereerste module van het nieuwe platform. Bovendien zitten we allerminst stil, want binnenkort krijgt Edenred Engagement er nog een aantal modules bij.

Bent u benieuwd naar Edenred Engagement? Wilt u een prijsofferte ontvangen? Laat het weten aan ons commerciële team via het contactformulier. Het is helemaal gratis!

 

Edenred Voordelen eerste module van ons nieuwe platform

Edenred Voordelen (voorheen Ekivita Edenred), ons paradepaardje met meer dan 650 kortingen, is uitgegroeid tot dé topper in zijn categorie. Nu voegen we deze koopkrachtbooster als allereerste module toe aan Edenred Engagement.

Welke voordelen levert u dat op?

De beste koopkrachtoplossingen maken uw bedrijf aantrekkelijker voor nieuwe talenten, die zo bovendien langer aan boord blijven.

Edenred Engagement neemt trouwens niet alleen de vertrouwde functies van Edenred Voordelen over, maar doet er nog een schepje bovenop.

  1. In de beheerdersruimte regelt u alles in verband met uw account nog vlotter.
  2. U regelt wie toegang krijgt tot het platform en voegt bijvoorbeeld makkelijk nieuwe werknemers toe.
  3. U controleert de zichtbaarheid van merken en aanbiedingen.
  4. U kunt gebruiksrapporten raadplegen.

Dankzij bovenstaande functies hebt u alles van a tot z onder controle en speelt u vlotter in op de steeds veranderende verwachtingen van uw werknemers.

Een betere ervaring voor uw werknemers

We sommen de voordelen voor uw werknemers graag op.

  1. Ze genieten van een nog betere winkelervaring. Zo hebben we subcategorieën toegevoegd en kunnen ze alle aanbiedingen van een partner in één overzicht bekijken. En dat zijn maar twee van de vele verbeteringen!
  2. Ze krijgen realtime een overzicht van hun besparingen en hun extra koopkracht.
  3. Ze kunnen vouchers kopen voor het exacte gewenste bedrag (bijvoorbeeld € 78,50 in plaats van € 50 of € 100).
  4. Ze kiezen zelf de inhoud van onze promotionele e-mails, voor nog meer gepersonaliseerde aanbiedingen!

Voor de ultieme gebruikerservaring zet het platform in op intuïtieve navigatie en functies die beter aansluiten bij de behoeften van moderne gebruikers.

 

Het toppunt van veiligheid

Veilig kunnen winkelen en surfen op het internet, dat vinden de meeste mensen erg belangrijk. Met gegevensversleuteling en geavanceerde verificatiesystemen garandeert Edenred Engagement dat de persoonlijke en financiële gegevens van alle gebruikers op elk moment uitermate beveiligd zijn. Voordelen en gemoedsrust gaan dus hand in hand op Edenred Engagement.

Steeds competitievere aanbiedingen

Het aantal bezoekers van Edenred Voordelen is de laatste jaren explosief gestegen! Veel Belgische werknemers hebben ondertussen namelijk de reflex om online of in de app op zoek te gaan naar topdeals voor hun dagelijkse aankopen.

Wat ze vooral waarderen, is onze erg gevarieerde catalogus met meer dan 450 merken (sinds 2023 zijn er 72 merken bij gekomen!). Ikea, Decathlon, Coolblue, Zalando … het zijn maar enkele grote namen. Tientallen merken zijn trouwens alleen op Edenred Voordelen vertegenwoordigd, zoals Colruyt, Carrefour, MediaMarkt, Maisons du Monde, Rituals, Zooplus, Dreamland …

 

Soepele overgang voor alle platformgebruikers

De overgang van Edenred Voordelen van op het voormalige Ekivita Edenred naar Edenred Engagement verloopt zo soepel mogelijk voor uw werknemers. Voor een naadloze ervaring worden ze bij elke stap van het proces geïnformeerd en begeleid. Bovendien kunnen ze hun vouchers op het oude platform recupereren tot één maand na de lancering van het nieuwe platform.

Uiteraard staat onze klantenservice klaar om al hun vragen te beantwoorden.

Wilt u hier graag meer over weten? Bent u benieuwd naar Edenred Engagement? Wilt u een prijsofferte ontvangen? Laat het weten aan ons commerciële team via het contactformulier. Het is helemaal gratis!