Actualité

Sport- en cultuurcheques langer geldig

Vanaf 1 juli 2024 blijven sport- en cultuurcheques langer geldig. Waarom? Om ze nog optimaler te kunnen gebruiken! We vertellen er u graag alles over😊

Sport- en cultuurcheques: voortaan 15 maanden geldig

De sport- en cultuurcheques blijven voortaan vijftien maanden geldig, te tellen vanaf de dag dat ze op de Edenred-kaart staan. En dat is nieuw.

Vroeger waren de cheques namelijk te gebruiken tot 30 september van het lopende jaar (als ze werden geladen voor 1 juli) of van het jaar nadien (als ze pas na 1 juli op de Edenred-kaart stonden).

Dankzij de nieuwe regel blijven de cheques dus nog langer geldig, ongeacht wanneer ze zijn besteld. Binnen drie maanden na de vervaldatum zijn ze bovendien nog eens met drie maanden te verlengen.

De sleutel tot ontspanning

Edenred Sport & Cultuuris het loonvoordeel bij uitstek om je vrije tijd op een leuke manier door te brengen.

Sport- en cultuurcheques zijn namelijk ideaal voor tal van activiteiten, zoals concerten, musea, sportfaciliteiten en de bioscoop. Mens sana in corpore sano 😉

Aantrekkelijke loonpakketten met Edenred Sport & Cultuur

Sport- en cultuurcheques vormen een leuk voordeel voor de Belgische werknemers. Dankzij het gunstige fiscale kader gebruiken steeds meer werkgevers ze dan ook om het loonpakket van hun werknemers te optimaliseren:

  • maximaal 100 euro per jaar en per werknemer;
  • geen sociale bijdragen voor de werkgever;
  • geen belasting voor de werknemer.

Echt meer koopkracht dus, voor onvergetelijke ervaringen alleen, met het gezin of met vrienden.

Hoe bestelt u sport- & cultuurcheques?

Bent u een werkgever en wil u Edenred Sport & Cultuur bestellen?

Edenred kijkt er reikhalzend naar uit om u te vergezellen op dit nieuwe avontuur. Ontdek samen met ons een wereld boordevol ontspanning en cultuur!