Actualité

Werken bij Edenred Belgïe

Werken bij Edenred Belgïe

Kiezen voor een job bij Edenred is veel meer dan gewoon maar deelnemen aan een rekruteringsproces. Het is een doelbewuste carrièrekeuze om mee innovatieve oplossingen te ontwikkelen die de arbeidswereld vereenvoudigen en tegelijkertijd een sterke impact hebben op het dagelijkse leven van miljoenen mensen.

Bij Edenred gaan we voor een positieve impact: op de maatschappij, op het milieu, op alle spelers in de arbeidswereld en uiteraard op onze medewerkers. Ieders welzijn en ontwikkeling staan centraal en vormen de basis van onze bestaansreden: Enrich connections. For good.

Wij zijn wereldleider in digitale oplossingen en werken elke dag hard om de wereld van morgen vorm te geven. We vertrouwen op de kracht van een groep die aanwezig is in 45 landen over de hele wereld, maar rekenen ook en vooral op de wendbaarheid van lokale structuren op mensenmaat.

De sleutel tot dit succes is ons talent. We breiden onze teams voortdurend uit om tegemoet te komen aan de uitdagingen van onze stakeholders en scholen onze medewerkers regelmatig bij.

Wilt u komen werken bij een dynamisch bedrijf met sterke en menselijke waarden? Wilt u meewerken aan onze missie door de spelers in de arbeidswereld te begeleiden en tegelijkertijd hun dagelijkse leven te vereenvoudigen? Bekijk dan onze vacatures en kom met ons viben.

Tot binnenkort,

Evelyne